Opleiding
Koken & bakken.

Dagelijkse kost

Bij CVO Groeipunt maak je lekkere en gezonde dagmenu’s klaar die variatie en kleur geven aan je dagelijkse voeding. Je diept je technieken van start to cook (basiskoken) verder uit.
Je leert de keukenuitrusting, klein materieel en toestellen kennen, gebruiken en onderhouden, bouillons maken, werken met de voedingsdriehoek, een eenvoudig menu opstellen met groenten, verse kruiden, vis of vlees en garnituren. En natuurlijk leer je ook overheerlijke desserts maken.

Word jij de nieuwe Jeroen Meus of Sandra Bekkari? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Dagelijkse kost

Groeipunt Ninove

  • Les op DiAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 6 feb. 2024 - 25 jun. 2024
Dagelijkse kost

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op DoVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 8 feb. 2024 - 27 jun. 2024
Dagelijkse kost

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op DoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 8 feb. 2024 - 27 jun. 2024

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.